Viialan Yrittäjien Tahto-patsas Viiala-Seuralle

Viialan Yrittäjien hallitus myönsi tänä vuonna perinteisen Tahto-patsaan Viiala-Seuralle. Viialan kirjastossa säilytettävän kiertopalkinnon ja pienemmän Tahto-patsaan seuralle luovuttivat markkinoilla lauantaina Viialan Yrittäjien hallituksen jäsen Hanna Hevonoja ja puheenjohtaja Sari Savikko.

Hallituksen jäsen Leena Paananen ja varapuheenjohtaja Heikki Tuokko Viiala-Saurasta vastaanottivat tämän vuotisen Tahto-patsaan.
Hallituksen jäsen Leena Paananen ja varapuheenjohtaja Heikki Tuokko Viiala-Saurasta vastaanottivat tämän vuotisen Tahto-patsaan.

– Hallitus oli päätöksessään hyvin yksimielinen. Tahto-patsaan saa tänä vuonna Viiala-Seura, joka toimii pienen aktiivisen ryhmän voimin. He taltioivat muun muassa paikkakunnan historiaa ja esittelevät sitä meidän kaikkien iloksi. Tämä työ on tärkeää, vaikka sitä ei arjen keskellä tule ajatelleeksi, kertasi puheenjohtaja Savikko.

Tahto-patsaan myöntämisellä seuralle haluttiin kunnioittaa myös hiljattain edesmenneen Viialan muistin Olavi Lahdensivun elämäntyötä. Olavi Lahdensivu toimi aktiivisesti ja onnistuneesti muun muassa Viialan museon hankkimiseksi. Museon kokoelmat ovat tällä hetkellä varastossa ja Viiala-Seura työskentelee aktiivisesti kokoelmien esille saamiseksi uudelleen.

Viiala-Seurasta Tahto-patsaan vastaanottivat varapuheenjohtaja Heikki Tuokko ja hallituksen jäsen Leena Paananen. Markkinoilla seuran myyntituotteista ”hitiksi” nousivat Viiala-aiheiset mukit, jotka myytiin loppuun muutamassa tunnissa.

22viialanmarkkinat-1 22viialanmarkkinat-2