Eläkeliiton Kylmäkosken yhdistys kaipaa lisää osallistujia

Eläkeliiton Kylmäkosken yhdistyksen hallituksessa olemme miettineet yhdistyksen ja koko liiton tulevaisuutta. Meille toimijoille tulee vuosia aina lisää, kuten kaikille muillekin, kuitenkin toiminnan pyöritys suurelta osin, jää ainoastaan hallituksen osaksi. Meidän onneksi meille on tullut toimintaan mukaan yksi nuorempi henkilö, hänelle siitä kiitos. Lisää nuorennusta toimintaan tarvitaan, emme tarkoita ikää, vaan että tulevat ottamaan vastuuta toiminnastamme. Yhdistyksemmehän oli jo menossa ns. selvitystilaan, jotta sitä ei uudestaan tapahtuisi, tulkaa toimintaan mukaan. Yhdessä toimiessa mielialakin pysyy virkeänä ja on muutakin miettimistä, kun pienet eläkkeet, poliitikot eivät tee muuta, kun lomailevat ja nostavat suurta palkkaa, varmasti on muutakin mukavaa keskusteltavaa yhdessä olon hetkinä.

Aseman seurakuntakodin kokoontumiset ovat toistaiseksi järjestyksessä, mutta talkoomieltä siihen tarvitaan ja sitähän meiltä löytyy.

Kevätkokous toivoo lisää osallistujia toimintaamme. Meillä on joka kuukauden ensimmäinen tiistai kokoontuminen seurakuntakodilla asemalla. Siellä vietämme hetkiä toistemme seurassa, lisäksi on joku henkilö kertomassa asioista, jotka meitä kiinnostavat. Seuraavassa tapaamisessa Matti Holkeri tulee kertomaan muistisairaan omaisen hoitamisesta ja hänen rinnallaan kulkaemisesta, eli tiistaina 5.4. kello 13. Nämä tapaamiset ovat kesätauolla kesän, eli niitä on vielä kaksi, huhti- ja toukokuu.

Kotisivumme ovat avattu ja niitä pidetään ajan tasalla. Kerran vuodessa on tapahtumia seuraavasti, Savikosken Myllpirtillä laulamme porukalla, Veikkojen majalla paistamme makkaraa, jumppaamme, pelaamme pelejä, Lääninmäen kodalla kahvitellaan makkaran paiston lomassa ja laulelemme. Muutakin tehdään, jos löytyy tekijöitä ja aiheita. Kaikissa tapaamisissamme ovat arpajaiset.

Erkki Salo