Valppaan naiset hienoon voittoon

Toijalan Valppaan naisten lentopallojoukkueen ilotulitus toi kauden päätösottelussa hienon kotivoiton. Lauantaina 5. maaliskuuta Toijalan Monitoimihallilla pelatussa 2-sarjan alemman jatkosarjan ottelussa kaatui Kalevan Lentopallo/2 erin 3–1 (19–25, 27–25, 25–15, 25–17).

Valpas tarjosi niin yleisölle kuin valmentajalleenkin mainiota kakkossarjan lentopalloviihdettä. Avauserä meni Valppaalta hiukan niin kuin lämmitellessä. KaLe/2 oli niskan päällä alusta asti, ja kotijoukkue pääsi vain kahteen otteeseen parin pisteen päähän.

Ottelun vedenjakajana toimi kiihkeä ja dramaattinen toinen erä. Erä sisälsi useita mahtavan pitkiä syöttövuoroja. Neljäs eräpallo toi lopulta Valppaalle erävoiton.

Tästä alkoikin punapaitojen marssi kohti komeaa voittoa. Henki oli päällä, ja tulosta tuli. Verkolla etenkin kaksikko Heidi JalliSatu Kallio tappoi palloa tehokkaasti. Nuori Kami Koskinen teki myös laatutyötä niin kenttäpelissä kuin verkollakin.

Kahdessa viimeisessä erässä Valpas oli kuskin paikalla aika selkeästi. Hyvin mukana pelissä ollut monilukuinen yleisö antoi erittäin kuuluvat aplodit ottelun päätteeksi.

Nuoret pelaajat Satu Kallio, 23, ja Kami Koskinen 18, antoivat hyvää palautetta menneestä kaudesta.

– Kyllähän joukkue kehittyi syksystä tähän kevättalveen kovasti. Tulin joukkueeseen pitkältä pelitauolta, ja kokeneet pelaajat ottivat hienosti vastaan. Hyvähenkinen joukkue, Kallio totesi.

Kami Koskisen mielestä oli pelata, ja kehitystä tapahtui.

– Olisi hienoa jatkaa, kun porukassa on hyvä meininki.

Joukkueelta tulee paljon kiitoksia varsinkin yleisön suuntaan. Kotihallissa on ollut hyvä tunnelma, ja vieraspeleihinkin on kannattajia löytynyt.