Monitoimihallin tiloihin pääsee älyavaimella

Vuoden 2016 alusta alkaen Akaan kaupunki on huolehtinut Monitoimihallin käyttö- ja ylläpitopalveluista. Nyt hallin toiminnan tehostamiseksi oviin asennetaan kulkemista sujuvoittavat älylukot.

Käyttäjien osalta tämä tarkoittaa sitä, että Monitoimihallin kuntosalille tullaan 14. maaliskuuta alkaen älyavainta käyttämällä. Avaimella pääsee sisään kuntosalille joka päivä, myös viikonloppuisin, klo 6-22 välisenä aikana. Samoin urheiluseurojen iltakäyttäjät kulkevat vuoroilleen uudella älyavaimella. Käynti Monitoimihallille ja kuntosalille tapahtuu toistaiseksi pääovien kautta.

Kuntosalin asiakas voi lunastaa avaimen 14. maaliskuuta alkaen Akaan pääkirjastosta Toijalasta tai Monitoimihallilta. Ennakkoon älyavaimen voi käydä lunastamassa Monitoimihallilta jo 29. helmikuuta alkaen.

Hinnoittelu kuukausiperusteiseksi

Monitoimihallin asiakaspalvelu palvelee hallin aulassa avain- ja muissa asioissa maanantaista torstaihin klo 8-15.30 ja perjantaisin klo 8-13.45. Iltaisin ja viikonloppuisin avaimia ei ole mahdollista lunastaa Monitoimihallilta. Pääkirjastosta Toijalasta avaimien lunastus onnistuu kirjaston aukioloaikoina 14. maaliskuuta alkaen.

Älyavainten käyttöönoton jälkeen Monitoimihallin pääovet tulevat edelleen olemaan avoinna ja asiakaspalvelu paikalla arkisin päiväsaikaan, maanantaista torstaihin klo 8-15.30 ja perjantaisin klo 8-13.45. Vakituista kahviotoimintaa ei Monitoimihallilla tällä hetkellä ole.

Urheiluseuroille tiedotetaan asiasta erikseen ja sovitaan älyavainten käytöstä.

Monitoimihallin kuntosalisopimukset muuttuvat kuukausiperusteisiksi niin, että asiakas voi lunastaa itselleen kuntosaliaikaa joko 1, 3, 6, tai 12 kuukauden mukaan. Lunastettu saliaika ladataan älyavaimelle alkaen siitä päivästä, kun aika on ladattu ja maksu suoritettu.

Kertalipuista ja 10 kerran korteista luovutaan. Kymppikortin voi vaihtaa kuukauden kuntosaliaikaan tai asiakkaan niin halutessa käyttämättömät käyntikerrat hyvitetään.