Kaupunki aikoo kilpailuttaa Pirtinkulman päiväkodin tilat ja palvelut

Akaan elinkeinopäällikkö Kristiina Salo toivotti yrittäjät tervetulleiksi kaupungin hankintainfoon.

Akaan elinkeinopäällikkö Kristiina Salo toivotti yrittäjät tervetulleiksi kaupungin tiedotustilaisuuteen.

Akaan kaupungin maanantaina järjestämässä hankintoja koskevassa tiedotustilaisuudessa yrittäjille esiteltiin kaupungin tänä vuonna kilpailutettavia hankintoja.

Sivistysjohtaja Jukka Oksa kertoi, että viime viikolla koulutuslautakunnassa esitettiin Arvo Ylpön koulua vastapäätä vuokratiloissa toimivan Pirtinkulman päiväkodin vuokrasopimuksen irtisanomista sen ollessa katkolla vuonna 2017 heinäkuussa.

– Esityksen mukaan vastaava päivähoitovolyymi kilpailutettaisiin yksityisellä palveluntuottajalla tiloineen ja palveluineen. Se on aika iso hankinta, jos se esityksen mukaan menee. Se on kaupunginhallituksessa parin viikon päästä, Oksa sanoo.

Suurin kilpailutettava hankinta on Hyvinvointikeskus

Suurin yksittäinen kilpailutettava hankinta on Toijalan terveyskeskuksen ja entisen Hakalehdon vanhainkodin tiloihin suunniteltu Hyvinvointikeskus, jonne on tarkoitus siirtää kaikki perusturvan toiminnot.

Perusturvajohtaja Elina Anttila kertoi Akaan perusturvan kilpailutuksista.

Perusturvajohtaja Elina Anttila kertoi Akaan perusturvan kilpailutuksista.

– Töiden aloittamiseen on määrärahat tälle vuodelle, mutta meiltä puuttuu päätöksiä. Me valmistelemme erilaisia vaihtoehtoja ja hankesuunnitelmia, joiden pohjalta näillä näkymin maaliskuun loppupuolella tehdään esitys, joka tulee luultavasti huhtikuun valtuustoon. Sen jälkeen Hyvinvointikeskusta ryhdytään konkretisoimaan, Akaan tekninen johtaja Antti Kemi kertoo.

Kemin mukaan tälle ja kahdelle seuraavalle vuodelle hankkeeseen on varattu 5,8 miljoonaa euroa.

– Selvittelemme mennäänkö peruskorjaukseen ja laajennukseen vai tehdäänkö uudisrakennusta kokonaan tai osittain. Huhtikuussa on enemmän tietoa. Tässä on sellainen ongelma, että emme tiedä millä tavalla tuleva sote-uudistus vaikuttaa kiinteistöihin, Kemi toteaa.

Teknisen toimen puolella kilpailutetaan myös muun muassa energia, polttoaineet ja talvikunnossapito. Lisäksi kilpailutuslistalla ovat esimerkiksi Rasin kivikoulun peltikaton uusiminen, sähkö-, putki- ja ilmastointitöitä, rakennusalan töitä, ruokakuljetusvaunun kuljetukset Hakalehdon tuotantokeittiöltä Torkonkartanoon, Toijalan ja Kylmäkosken alueen ruokakuljetukset sekä katujen päällystys-, saneeraus- ja peruskorjaustöitä. Myös Monarin käyttö- ja ylläpitopalvelut kilpailutetaan.

Sivistysjohtaja Jukka Oksan mukaan

Sivistysjohtaja Jukka Oksan mukaan Pirtinkulman päiväkodin päivähoidon volyymi kilpailutettaisiin tiloineen ja palveluineen.

Markkinoinnin visuaalinen ilme uudistuu

Perusturvajohtaja Elina Anttilan mukaan Toijalan, Viialan ja Urjalan hammashoitoyksiköihin hankitaan erilaisia hammashuollon koneita ja myös koululaisten silmälääkäripalveluja kilpailutetaan.

– Lisäksi markkinaoikeus kumosi edellisen kilpailuttamisen, joten joudumme kilpailuttamaan uudelleen veteraanien tuetun kotona kuntoutumisen. Siitä on nyt päätökset tehty, että voimme tehdä sen uudelleen, ja se tapahtuu tämän kevään aikana, Anttila kertoo.

Akaan kaupungin on myös tarkoitus päivittää viestinnässä ja markkinoinnissa käytössä olevaa visuaalista ilmettään.

– Logoa emme aio muuttaa, mutta yleistä ilmettä nykyaikaistetaan ja modernisoidaan.  Se koskee lähinnä meidän markkinointimateriaalejamme. Tämä kilpailutetaan tänä vuonna, hankinnan arvo tulee olemaan noin 2000-4000 euroa, Akaan kaupungin henkilöstöjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori toteaa.

Kilpailutettavien hankintojen lista löytyy kokonaisuudessaan Akaan kaupungin nettisivuilta.

Akaan kaupungin henkilöstöjohta Briitta-Liisa Sinivuoren mukaan kaupungin visuaalista ilmettä uudistetaan.

Akaan kaupungin henkilöstöjohtaja Briitta-Liisa Sinivuoren mukaan kaupungin viestinnän ja markkinoinnin visuaalista ilmettä uudistetaan.

Akaan hankintainfossa puhuivat muun muassa tekninen johtaja Antti Kemi ja elinkeinopäällikkö Kristiina Salo.

Akaan hankintoja koskevassa tiedotustilaisuudessa puhuivat muun muassa tekninen johtaja Antti Kemi ja elinkeinopäällikkö Kristiina Salo.

Tekninen johtaja Antti Kemi

Teknisen johtajan Antti Kemin mukaan muun muassa Rasin kivikoulun peltikaton uusiminen ja Monarin ylläpitotyöt kilpailutetaan.

Paikalle saapuneita yrittäjiä kiinnosti hankintainfossa lähinnä Antti Kemin osuus.

Paikalle saapuneita yrittäjiä kiinnosti lähinnä Antti Kemin osuus.

Elinkeinojohtaja Kristiina Salo avasi kaupungin hankintainfon.

Elinkeinojohtaja Kristiina Salo avasi kaupungin hankintoja koskevan tiedotustilaisuuden.

Muiden muassa tekninen johtaja Antti Kemi ja elinkeinopäällikkö Kristiina Salo kertoivat kaupungin hankinnoista ja kilpailutuksista.

Muiden muassa tekninen johtaja Antti Kemi ja elinkeinopäällikkö Kristiina Salo kertoivat kaupungin hankinnoista ja kilpailutuksista.

Tekninen johtaja Antti Kemi totesi

Tekninen johtaja Antti Kemi totesi, että Hyvinvointikeskusta käsitellään luultavasti huhtikuun valtuustossa.

Briitta-Liisa Sinivuoren mukaan viestinnän ja markkinoinnin visuaalisen ilmeen uudistus maksaisi 2000-4000 euroa.

Kaupungin henkilöstöjohtaja Briitta-Liisa Sinivuoren mukaan viestinnän ja markkinoinnin visuaalisen ilmeen uudistus maksaisi 2000-4000 euroa.

Perusturvajohtaja Elina Anttilan mukaan myös koululaisten silmälääkäripalveluja kilpailutetaan.

Perusturvajohtaja Elina Anttilan mukaan koululaisten silmälääkäripalveluja kilpailutetaan.

 

 

 

 

Kaupungin hankintainfoa saapui kuuntelemaan viitisentoista yrittäjää.

Kaupungin tiedotustilaisuutta saapui kuuntelemaan viitisentoista yrittäjää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?