Mika Rajala Toijalan Tilitoimiston toimitusjohtajaksi

Mika Rajala on aloittanut vuoden alussa Toijalan Tilitoimiston toimitusjohtajana.

Mika Rajala on aloittanut vuoden alussa Toijalan Tilitoimiston toimitusjohtajana.

Toijalan Tilitoimisto Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Rajala, joka on aloittanut tehtävässä vuoden alussa. Uusi johtaja tulee talon sisältä. Rajala on työskennellyt tähän asti isännöitsijän tehtävässä, jota hän jatkaa toimitusjohtajan pestinsä ohella.

Toijalan Tilitoimiston omistaja ja sitä vuodesta 1983 johtanut Erkki Väisänen jatkaa hallituksen puheenjohtajana ja HTM-tilintarkastajana.

Toijalan Tilitoimisto on perustettu vuonna 1972. Yritys siirtyi Erkki Väisäselle vuonna 1994 Toijalan Alueen Asuntosäästäjät ry:ltä, jonka jäsenistö koostui Toijalan Säästöpankin hallituksen jäsenistä.

Toijalan Tilitoimiston palveluksessa on tällä hetkellä 13 työntekijää. Tilitoimiston tärkeimpiä asiakkaita ovat lähialueen yrittäjät ja taloyhtiöt. Toiminta jakaantuu puoliksi isännöinnin ja kirjanpidon kesken

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?