Sirpa Koivisto jatkaa Toijalan SPR:n johdossa

SPR Toijalan-osaston puheenjohtajana jatkaa Sirpa Koivisto ja varapuheenjohtajana Riitta Mäkelä. Osaston syyskokous valitsi uutena jäsenenä hallitukseen Juuso Hyvärisen.  Hallituksen jäseninä jatkavat Raija Haapanen, SirkkaLiisa Haapanen, Satu Kari, Helena Lampinen, Eero Lehtonen, Sini Lohi ja Tiina Ärväs.

Syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman, jossa painotettiin yhteistyön merkitystä sekä jäsenmäärän säilyttämistä nykyisellä tasolla. Osastossa keskitytään ensi vuonna perustoimintamuotoihin sekä vapaaehtoisten jaksamiseen.  Vapaaehtoisille tarjotaan vastuuta sekä tuetaan heitä tehtävissään. Kokouksessa hyväksyttiin myös talousarvio, jonka toteutumista seuraavat toiminnantarkastajat Olli Lehtimäki ja Taimi Kutila.

SPR Toijalan-osasto on viettänyt 65-vuotisjuhlavuottaan toiminnan merkeissä. Vuosi on ollut täynnä toimintaa ja monenlaisia tapahtumia. Kaupunkilaisten arjessa esillä oleminen on omalta osaltaan houkutellut yhdistykseen mukaan uusia jäseniä ja toimijoita. Toijalan-osasto on tehnyt eri tapahtumissa yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa sekä Akaan alueen muiden SPR-osastojen kanssa.

Osaston toiminnasta tiedotetaan jatkossakin muun muassa toimitilan Sykkeen näyteikkunassa olevilla tiedotteilla, osaston kotisivuilla ja paikallislehdessä.