Kakkosen sarjakärki pehmeni monarilla

Futsalin Tampereen piirin kakkosdivisioonan kärkijoukkueen Vehmaisten Urheilijoiden ryöstöretki jäi vain yritykseksi. Leijona Futsalin kakkosjoukkue aiheutti kärkijoukkueelle kauden ensimmäisen tappion lukemin 7–4 (4–4).

Toijalan Monitoimihallilla nähtiin sunnuntaina vauhdikas avausjakso. VehU vei peliä välillä selkeästikin osoittaen olevansa lohkon kärkitasoa. Joukkueen johto oli parhaimmillaan 2–4, eivätkä lisämaalitkaan olleet kaukana. Niin kuitenkin kävi, että noista numerosta lisäosumia teki vain kotijoukkue.

Ensimmäisellä jaksolla vieraiden syöttötarkkuus ja liike olivat  luokkaa parempia. Toisella jaksolla Leijona tiivisti pakkaa, ja maalilla loput hoiti Tuomas Arvonen. Arvoselta eivät pallot tippuilleet, ja esitys oli luotettavan jämäkkä.

Varmaa oli esitys joukkueelta muutenkin, etenkin jälkimmäisellä pelijaksolla. Muutamat kovat otteet olivat viedä pelin väärille raiteille. Onneksi pahimmilta ylilyönneiltä vältyttiin.

Leijonien pistemiehet: Ville Ojala 3+1, Mikko Tromstedt 1+1, Janne Hevonoja 1+1, Erkka Helminen 1+0, Jesse Järvi 0+2, 1 oma maali.

VehU johtaa sarjaa 13 pisteellä. Leijonat ovat viidentenä 10 pisteellä.

Leijonat pelaavat seuraavaksi 5.12 vieraskentällä Nakkilan Nastaa vastaan.