Kaupunki selvittää vielä Monitoimihallin palvelujen järjestämistä

Toijalan Monitoimihalli on valmistunut vuonna 1992. Tähän asti hallia on pyörittänyt yrittäjä.

Toijalan Monitoimihalli on valmistunut vuonna 1992. Hallia on alusta asti pyörittänyt yrittäjä.

Akaan tekninen lautakunta haluaa vielä lisäselvityksiä Monitoimihallin käyttö- ja ylläpitopalveluiden tuottamisvaihtoehdoista. Lautakunta päätti lähettää asian uudelleen valmisteluun. Tekninen johtaja Antti Kemi esitti, että Monitoimihallin käyttö- ja ylläpitopalvelut tuotetaan 1.1.2016 alkaen kaupungin omana työnä. Sopimus nykyisen yrittäjän kanssa päättyy vuoden vaihteessa.

– Lautakunta halusi vielä lisäselvityksiä, onko Monitoimihallin hoitaminen omana työnä edullisempaa kuin kilpailuttaminen ja ulkopuolisen tekijän ottaminen Monitoimihallin hoitajaksi. Lisää tietoa halutaan nimenomaan omasta työstä ja siitä, mistä väki siihen irrotetaan, kertoo teknisen lautakunnan puheenjohtaja Sirpa Hämäläinen (kok).

Hämäläinen olisi valmis ottamaan Monitoimihallin pyörittämisen kaupungin hoidettavaksi.

– Itse olen sitä mieltä, että kokeiltaisiin oman työn vaihtoehto. Virkamiehet ovat tehneet siitä suunnitelmat, joka ovat minusta ihan toteuttamiskelpoiset. Jos se ei tällä systeemillä toimi, voimme kilpailuttaa palvelut uudelleen vuoden päästä, Hämäläinen sanoo.

Kaupunki on neuvotellut myös urheiluseurojen kanssa mahdollisesta yhteistyöstä hallin pyörittämisessä. Teknisen lautakunnan puheenjohtajan mukaan urheiluseurat voisivat myös omissa tapahtumissaan hoitaa hallin kioskia ja hankkia näin tuloja seuralle.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?