Kaivattu voitto Valppaan lentopallonaisille

Toijalan Valppaan naisten kakkossarjan lentopallojoukkue haki pitkään odotetun voiton viime lauantaina Tampereen Linnainmaan koulun salista. Kotijoukkue Kalevan Lentopallo 2 sai tunnustaa voitontahtoisen Valppaan paremmaksi 2–3 (23–25, 20–25, 25-21, 25-16, 7-15).

– Tiesin, että voitto tulee ennen pitkää, ja nyt se on tosiasia. Usko ei ole horjunut, vaikka voitot ovat kiertäneet meitä, sillä porukka on parempi mitä tulokset näyttävät, Valppaan valmentaja Simo Syrjänen iloitsi.

Kaksi ensimmäistä erää olivat numerollisesti tasaisia, mutta Valpas hallitsi selkeästi tapahtumia. Suora 3–0-vierasvoittokaan ei ollut kaukana, mutta kolmas erä lipesi KaLe:lle. Sitten tapahtui selvä lamaannus.

– Neljännessä erässä puhe kentällä loppui täysin, oli hiljaista kuin autiomaassa, luonnehti Valppaan yleispelaaja Katariina Viitapohja.

Viides erä oli näyte ottelun oikeasta lopputuloksesta. Valpas johti sitä parhaimmillaan 9–3. Voitolla Valpas jätti jumbosijan KaLe:lle.

Seuraavaksi Valpas kohtaa Supi Volleyn Tampereella. Lokakuussa Toijalan Monitoimihallilla Supi oli 2–3 Valpasta parempi.