Leijona Futsalille tappio Jyväskylässä

Myös kauden toinen liigapeli toi tappion Leijona Futsalille. Viime lauantaina joukkue matkusti Jyväskylään, jossa akaalaisia isännöi Liikunnan Riemu. Ja isännöikin kolmen sarjapisteen arvoisesti kun Leijona Futsal lähti kotimatkalle 5–1 (1–0) -tappio niskassaan.

Jos oli kauden avauspeli Ilvestä vastaan tervanjuontia, niin helppoa ei ollut peli nytkään. Pieni takalukko vaivaa nyt leijonia ja peli ei lähtenyt rullaamaan kunnolla missään vaiheessa. Pallonhallinta ei tuota riittävästi maalipaikkoja, ja vastustajat ovat päässeet iskemään liikaa vastahyökkäyksistä osumia. Niin nytkin, kun kotijoukkue Riemu käytti yhden nopean hyökkäyksen hyväkseen ja pääsi tauolle yhden maalin etumatkalla.

Ja kun mikään ei tunnu onnistuvan, niin loputkin menee pieleen. Jyväskyläläisten seuraava osuma pomppasi sisään Leijona-pelurin omasta jalasta. Kavennusmaali 3–1:een tuli liian myöhään Jovan Stankovicin toimesta. Aika ei riittänyt enää enempään vaan päinvastoin kotijoukkue pääsi vielä rokottamaan lopussa tyhjään maaliin ja loppulukemiksi kirjattiin näin 5–1.

Leijona Futsal jatkaa siis avausvoiton metsästystä. Tulevana sunnuntaina reissataan Pohjanmaalle Sieviin, jossa viime kauden mestarijoukkue hakee Leijonien tapaan kauden avausvoittoaan. Toinen sen nappaa, ja mikäli halutaan että pisteet matkaavat Akaaseen, niin peliesityksen täytyy parantua entisestään. Kausi on pitkä, mutta helpottava avausvoitto täytyisi saada mahdollisimman pian.

Kotiyleisön kannustuksen eteen joukkue palaa ensi viikolla, kun hyvin kauden aloittanut naapurikylän Mad Max vierailee Monarilla ensi viikon sunnuntaina.