Satu Lehtonen iskee Saksassa

Normaalisti 51-kiloisissa otteleva Satu Lehtonen iskee Saksassa 48 kilon sarjassa.
Normaalisti 51-kiloisissa otteleva Satu Lehtonen iskee Saksassa 48 kilon sarjassa.

Nyrkkeilyn Suomen mestari, Akaan Iskua edustava Satu Lehtonen kilpailee 28.–31. lokakuuta iskettävässä kansainvälisen nyrkkeilyliiton AIBA:n kalenteriturnauksessa Saksan Stralsundissa.  Normaalisti 51-kiloissa kilpaileva Lehtonen ottelee Saksassa 48 kilon sarjassa.

Suomen naisten joukkueeseen kuuluvat Satu Lehtosen lisäksi sarjassa 60 kiloa iskevä Mira Potkonen, 64-kiloisten Anni Viantie ja sarjassa 69 kiloa kilpaileva Elina Gustafsson.

Pinja Myllylälle voitto Forssassa

Akaan Iskun Pinja Myllylä otteli tiukan voiton turkulaisesta Mia Salokanteleesta lukemin 2–1 lauantaina 24. lokakuuta Forssassa. Myllylä otteli sarjassa 54 kiloa.

Akaan Isku valmiina Boxing Night -iltaan

Akaan Isku valmistautuu myös yhdeksännen kerran järjestettävässä Boxing Night -illassa Viialan Seurahuoneella lauantaina 7. marraskuuta kello 20 alkaen. Akaan Iskua edustavat Satu Lehtonen sarjassa N51 kiloa, Pinja Myllylä sarjassa N54 kiloa, Taru Kymäläinen sarjassa N57 kiloa, Joonas Lähteenmäki sarjassa M69 kiloa, Tarmo Virolainen sarjassa M69 kiloa ja Aki Matilainen sarjassa M91 kiloa.

Raimo Sinkkonen