Lotta Sunille ja Antti Rehtolalle sekanelinpelivoitto Turussa

Valppaan sulkapalloilijat Lotta Suni ja Antti Rehtola voittivat A-luokan sekanelinpelin sulkapalloseura Raision Clearin poolikisoissa Turussa. Myös Susanna Hakala ylsi B-luokan kaksinpelivoittoon.

Suni ja Rehtola voittivat semissä Turun Sulan parin Anton Häggblom/Henna Hietamäki erin 2–0, 21–12, 21–10. Finaalissa tuli vastaan venäläispari Alexander Polikanov/Natalia Gonchar. Ottelu oli erittäin tasainen ja venyi kolmeen erään. Ensimmäinen erä tuli kotiin 21–16 ja toinen meni vieraille 17–21. Kolmas erä eteni tasaisesti mennen jatkopisteille. Erä lopulta Sunille ja Rehtolalle pistein 22–20.

Saman luokan nelinpelissä Rehtola ylsi myös finaaliin Marko Lehmusvirran kanssa. Finaalissa tuli vastaan Clearin pari Jarkko Rantanen/Aleksi Tammi. Finaali oli tasainen kolmieräinen. Ensimmäinen erä meni vielä vähän ihmetellessä 12–21. Toisessa erässä tahti oli jo toinen ja voitto 21–19. Kolmannessa erässä tuli tappio samoin numeroin.

Naisten A-luokan nelinpelissä AnneMari Kallio pelasi myös finaalipaikan parinaan Venäjän Natalia Gonchar. Lohjan Terhi Luola ja Espoon Soile Savolainen olivat kuitenkin vahvempia 21–12, 21–16.

Susanna Hakala pelasi hyvän turnauksen ja voitti naisten B-luokan kaksinpelin. Semissä kaatui Mansen Sulan Giong Huang 2–0, 21–16, 21–13. Finaalissa oli vastassa Clearin Elle Mahnala. Tasaisen taiston jälkeen tulostaululla olivat voittonumerot 21–19, 21–18.

Miesten 45-vuotiaitten nelinpelissä Juha Virkki parinaan AriPekka Tuomi Turun Pyrkivästä voittivat finaalissa parin Markku Kivi Turun Pyrkivä, Jari Paavola Raision Sulkapalloilijat 2–0, 21–12, 21–17. Naisten 35-vuotiaitten nelinpelissä Anne-Mari Kallio ja Heli Sandelin tulivat toiseksi. Voiton luokassa veivät Terhi Luola/Soile Savolainen. Saman luokan sekanelinpelissä Anne-Mari Kallio ja Nastolan Mintonin Ville Tuominen olivat myös toisia voiton viedessä Turun Sulan Pauli Saarinen ja Halikon Sulan Marjaana Sorokin.