Akaa-Volley haastaa Rantaperkiön Iskun

Miesten lentopallon ykkössarja alkaa jo reilun viikon kuluttua sunnuntaina. Joukkueet ovat harjoitelleet kuvioitaan kuntoon tiiviisti koko alkusyksyn ja harjoitusotteluita on pelattu ahkeraan.

Ensi perjantaina on lentopalloilun ystävillä mahdollisuus tutustua Akaa-Volleyn uusiutuneeseen joukkueeseen. Akaalaiset saavat harjoitusvastustajakseen Rantaperkiön Iskun liigajoukkueen, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on luvassa.

Vaarallisuutta ei tosin ehkä tässä vaiheessa lisää kaivattaisi. Akaa-Volleyn passari Miikka Seppänen joutui harjoituksissa joukkuetoverinsa tallaamaksi ja joutuu nyt leikkaukseen kämmenluun murtuman vuoksi. Nuori passari on pois kentiltä ainakin jouluun saakka.

– Onneksi saimme riveihimme kokeneen passarin Ossi Heinon. Miikkan poissaolo ei toivottavasti tuo ylipääsemättömiä ongelmia, toteaa joukkueenjohtaja Erkki Tuomi helpottuneena.

Akaa-Volley on saanut myös muita kokeneita vahvistuksia, jotka esittelevät nykykuntoaan Monarilla perjantaina 25.9. Peli alkaa noin kello 17.15.Harri Mattila