Nuorisovaltuusto järjestää keskustelutilaisuuden nuorille ja päättäjille

Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Petja Kopperoinen toivoo keskustelutilaisuuteen skeittaajia kertomaan skeittiparkkiajatuksistaan.
Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Petja Kopperoinen toivoo keskustelutilaisuuteen skeittaajia kertomaan skeittiparkkiajatuksistaan.

Akaan nuorisovaltuusto järjestää nuorten ja päättäjien yhteisen keskustelutilaisuuden keskiviikkona 21.10. Toijalan nuorisotilalla kello 18 alkaen.  Nuoret voivat tilaisuudessa kertoa terveisensä sekä aikuisille päättäjille että nuorisovaltuustolle.

Keskustelun vetäjänä toimii nuorisovaltuuston puheenjohtaja Petja Kopperoinen, 18. Hän toivoo, että  päättäjistä paikalla nähtäisiin ainakin kaupunginhallituksen ja vapaa-aikalautakunnan edustajia sekä sivistysjohtaja.

Keskustelutilaisuudelta toivotaan eväitä ja ehdotuksia nuorisovaltuuston toiminnalle. Puheenjohtajan mukaan illan pääteemaksi on muodostumassa Akaaseen toivottu skeittiparkki.

–  Siitä on tullut meille eniten yhteydenottoja. Toivottavasti sen tiimoilta tulisi porukkaa puhumaan omista näkemyksistään. Mukaan toivotaan nimenomaan heitä, joita asia eniten koskettaa, Kopperoinen sanoo.

Puheenjohtajan mukaan nuorisovaltuusto on valmis ottamaan skeittiparkin toteuttamisen vastuulleen ja viemään suunnitelmia eteenpäin. Ehdotuksia skeittiparkin paikasta voi tehdä keskustelutilaisuudessa. Nuorisovaltuusto aikoo olla yhteydessä myös kaupungin päättäviin elimiin tonttiasiassa.  Kopperoisen mukaan skeittiparkin toteuttamiseen kaupunki voi hakea ulkopuolista rahoitusta.