Peli-Veikkojen kärsimys jatkuu

Lucky seven, eli seitsemän on onnen numero. Näin ei kuitenkaan ole Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkueen kohdalla. TP-49/Peli-Veikot-nimellä piirin viitosdivisioonassa pelaava joukkue otti seitsemännessä ottelussa peräkkäin selkäänsä.

Jalkapallo on maalintekopeli. Maalinteon hallitsi paremmin 11.9. Viialan Urheilukentällä pelatussa ottelussa valkeakoskelainen FC Pisa. Viitosdivisioonan lohko ykkösen peli päättyi FC Pisan vierasvoittoon 1–3 (1–2).

Akaalaiset tekivät kyllä avausmaalin, kun Ilari Rantala osui maalipuiden väliin 24. minuutilla. Vieraat vastasivat jaksolla kahdesti, ja varsinkin nelisen minuuttia ennen taukovihellystä tullut 1–2-johtomaali taisi olla niin sanottu pukukoppimaali.

Peli-Veikot ei taaskaan saanut yrityksestään palkintoa. Vieraat tekivät lopullisen eron viitisen minuuttia ennen loppua.

Kärsimys loppuu pian, sillä lohkon kolme viimeistä putoaa kuutosdivisioonaan. Akaalaiset ovat toiseksi viimeisiä, ja päätöspeli on 26.9. Tampereen Pyynikillä. Vastassa on lohkon viimeinen joukkue, FC Rellu.