Peli-Veikoilla kahden tappion lama

Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikkojen tilanne jalkapallon Tampereen piirin viitosdivisioonassa näytti reilu viikko sitten hyvältä. Voitot kärkijoukkueista Janakkalan Pallosta sekä Forssan Jalkapalloklubista olivat suorastaan hunajaa.

Nyt ollaan kuitenkin menossa toiseen ääripäähän. Tampereen Peli-Pojat-70:n kakkosjoukkue nöyryytti akaalaisia 31.7., ja torstaina 6. elokuuta Sääksmäen Sopu näytti Peli-Veikoille kaapin paikan. Peli-Veikot johti Sääksmäen Rauhalan kentällä pelattua ottelua tauolla 1–2, mutta tuomarin loppuvihellyksen jälkeen, olivat lukemat Sovulle 7–3.

Peli-Veikkojen maaleista vastasivat Jari Haapalehto, Ilkka Jussila ja Aleksi Pääskynkivi. Sovun Juuso Ollikainen tehoili neljä maalia.

Peli-Veikoilla on mahdollisuus kasvojen pesuun tulevana perjantaina 14. elokuuta kello 19, kun Tampereen Palloilijat saapuvat Viialan Urheilukentälle.