Akaan tamma pisteli toiseksi

Akaalaisen Conloco Oy:n omistama viisivuotias lämminveriravuri Out Of Ordinary jatkoi hyvää kesäänsä Riihimäellä. Edellisistä kisoistaan kakkos- ja kolmostilat ravannut Jarkko Ristimäen valmentama ja ajama tamma juoksi nyt mailin ryhmäajossa kakkoseksi ajalla 16,0a. Voiton vei suvereenisti Juha-Pekka Vilkmanin ennätysvauhtiin kirittämä Don Herkules (15,6a).

Turussa ravattiin sunnuntaina raskaissa olosuhteissa. Isompien ponien kilpailussa kakkoseksi juoksi akaalaisen Terhi Lipposen omistama ja tamperelaisen Ida Marttilan valmentama Båtares Dina. Jo 12-vuotias Gotlannin Russ -tamma on urallaan ahkeroinut 86 kilpailua, joista on voittanut 12 ja ollut kaikkiaan kärkikolmikossa  32 kertaa. Suomessa ponineidillä on takana viisi kilpailua, joista kakkossijoja on kertynyt kaksi.