Akaasian uudet tilat saapuivat Toijalaan

Työterveyshuolto Akaasian käyttöön tuleva tilaelementtirakennus tulee Arvo Ylpön koulun puretun alatalon paikalle.

Työterveyshuolto Akaasian käyttöön tuleva tilaelementtirakennus tulee Arvo Ylpön koulun puretun alatalon paikalle.

Arvo Ylpön koulun puretun alatalon paikalle pystytetään parhaillaan tilaelementtirakennusta, jonka kaupunki on vuokrannut Työterveyshuolto Akaasian käyttöön. Akaasia muuttaa rakennukseen tien toiselta puolelta virastotalosta elokuun alussa. Akaasia on tiloissa kaupungin vuokralaisena.

Raumalaiselta Rakennus Vahala Oy:ltä vuokrattu tilaelementti on aiemmin ollut päiväkotikäytössä Lahden kaupungilla.

Vahala Oy pystyttää elementit tällä viikolla, minkä jälkeen akaalainen Ila-Rakennus tekee vaadittavat sisätyöt. Sisätiloissa rakennetaan väliseiniä sekä tehdään sähkö-, putki- ja ilmanvaihtotöitä.  Muutostöiden on määrä valmistua 17.7.

Akaan kaupungin vt. kiinteistöpäällikkö Juha Jalonen kertoo, että kaupunki on vuokrannut tilaelementtirakennuksen vuoden 2016 loppuun. Sopimukseen liittyy optio, jonka mukaan kaupungilla on sen jälkeen mahdollisuus jatkaa vuokrasopimusta tai lunastaa rakennus omaksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?