Lionsit tukevat partiolaisia

Kiitoksia jaettiin puolin ja toisin, kun Lionsit luovuttivat partiolippukunnalle stipendin. Viialan Lions Clubia edustivat Heikki Paananen (vas.), Heikki Hyrkäs ja Matti Kaaja ja lippukuntaa Tuija Haavisto (edessä) ja Kaisa Pentti. Kuva: Jari Hänninen.
Kiitoksia jaettiin puolin ja toisin, kun Lionsit luovuttivat partiolippukunnalle stipendin. Viialan Lions Clubia edustivat Heikki Paananen (vas.), Heikki Hyrkäs ja Matti Kaaja ja lippukuntaa Tuija Haavisto (edessä) ja Kaisa Pentti. Kuva: Jari Hänninen.

Viialan Lionsit ja Viialan Metsänkävijät kohtasivat viime viikon maanantaina Viialan pumpparin Caravan-alueella. Lionsit antoivat 500 euron lahjoituksen Viialan Metsänkävijöiden partiolaisille kannustaakseen heitä jatkamaan ainutlaatuista lasten ja nuorten parissa tapahtuvaa vapaaehtoistyötä.

Metsänkävijät kokevat lahjoituksen tulevan todella tarpeeseen. Viialan Metsänkävijöiden jäsenmäärä on kasvanut viime vuosina ilahduttavalla tavalla. Tämän vuoksi lippukunta tarvitsee erilaisia retkeilytarvikkeita, kuten retkikeittimiä ja telttoja, lisää ja ne eivät ole tavallisesti ale-koreista poimittavia tuotteita.

Uudet tarvikkeet pääsevät piakkoin tositestiin, sillä Viialasta on noin 60 henkilöä lähdössä 6.-14.6. lippukunnan kesäleirille Pyhätunturin tienooseen.  Lionsit ovat auttaneet partiolaisia ennenkin ja tarvittava apu ei aina ole rahallista tukemista. Viime kerran apu oli sitä, että Lionsit tulivat koko päiväksi paikalle, kun Viialan Metsänkävijät tarvitsi rastimiehiä sudenpentukisoihin.  Toinen auttaa toista – lasten parhaaksi.

Erja Pentti