Toijalan Pallolla kaksijakoinen viikko

Viime keskiviikkona Toijalan keskusurheilukentällä oli Tervakosken Pato kahdesta vaatimattomasti pelanneesta joukkueesta onnekkaampi 1-2 (0-0) numeroin. Ottelun ensimmäisen maalin teki Vesa Vuolteenaho. Ottelun 1-1 tilanteeseen tasoitti Jesse Järvi. Ottelun voittomaalin teki Jan-Erik Isosomppi.

Johan tuli edelliseen peliin eroa, kun Toijalan Pallo-49 jatkoi viikko-ohjelmaansa viime lauantaina Tampereella. TamU-K sai vastaansa hienosti organisoidun Topan, joka vei huikean taistelun jälkeen pinnat Akaaseen 0-2 (0-2) voitolla.

TamU-K:n taitotaso ja erikoistilannepelaaminen tiedettiin. Haaste oli kova, mutta kiehtoi valmennusjohtoa tekemään järjestelyjä alakertaan. Topparipariksi valittiin Jukka-Pekka Jyrämö ja Tuomas Kallioinen. Parivaljakko oli lähes ohittamaton.

Alakerran peli oli muutenkin antaumuksellista taistelua. Ottelu oli lähes kopio viikon takaisesta PP-70-pelistä. Vyöry oli kovaa ja lähes jatkuvaa.

Jäähilettä tamperelaisten niskaan kaadettiin jo 5 minuutin pelaamisen jälkeen. Vahvasti ottelussa esiintynyt Mikko Alahäivälä kaadettiin rangaistusalueella. Joonas  Saariniemi laukoi pallon pilkulta varmasti maaliin johtaen joukkueensa 0-1 johtoon.

Saariniemi ja Alahäivälä olivat toistamiseen tuhoamassa kotijoukkueen haaveita pisteistä. Kun peliä oli pelattu 43 minuuttia, ampui Alahäivälä ja Saariniemen läpisyötöstä 0-2:een.

Avausmaalista lähtien TamU-K:n kannattajaryhmä Sinikaarti otti tuomarin hampaisiinsa. Haukku oli tällä kertaa turhaa, sillä tuomaristo oli rehellisesti sanottuna hyvä. Voitto oli koko joukkueen voitto. On kuitenkin korostettava maalivahti Jukka Saaren huippuvirettä, joka lopullisesti taittoi kotijoukkueelta kärjen.

Tämän viikon haasteena on FC Teivo. Ottelu TP-49 – FC Teivo pelataan Toijalan Keskusurheilukentällä tulevana perjantaina alkaen kello 19.

IV-divisioonan sarjatilanne on seuraavanlaninen: 1. ParVi 6 25 – 6 16  2. Pato 6 13 – 5 13  3. TamU-K 6 12 – 7 12  4. TP-49 7 13 – 18 12  7. FC Teivo 6 11 – 21 9.

TP-49 kakkosjoukkueen Peli-Veikkojen pelaaja Juha ”Juppe” Haapalehto jakoi tähdet Topan parhaille pelaajille, jotka olivat Jukka-Pekka Jyrämö, Tuomas Kallioinen ja Jukka Saari.

 Peli-Veikot kaatoi Lammin Vedon, naisjoukkueilla ei vielä pisteitä

Toijalan Pallo-49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot näytti taas parempia puoliaan osaamisestaan. Peli-Veikot pääsi ensimmäistä kertaa tällä kaudella Viialan urheilukentälle. V-divivisioonan ykköslohkon ottelussa 22.5. maaliluvut olivat kotijoukkueelle 4-2 (3-1). Peli-Veikkojen maaleista vastasivat, Timo Töppärä, Tero Tromstedt, Joonas Pietikäinen ja Juha Haapalehto.

Toijalan Pallo-49:n nelosdivisioonan B-lohkossa pelaava naisjoukkue on kahden ottelun jälkeen pisteittä. Sarjan toisessa ottelussaan TP-49 hävisi Pirkkalan Jalkapalloklubille 3-6. Pisteittä on kahden pelin jälkeen myös naisten 7 v 7 sarjassa pelaava Viialan Peli-Veikot.


 

Nelosdivisioonan ottelussa TamU-K - TP-49 akaalaisten alakerta oli kovassa paineessa. Topan puolustus piti silti maalinsa puhtaana. Topan punaisissa paidoissa pelasivat (vas.) Ville Myllylä, maalivahti Jukka Saari, Joonas Pietikäinen, Tuomas Kallioinen, Jukka-Pekka Jyrämö, Roope Saranen.
Nelosdivisioonan ottelussa TamU-K – TP-49 akaalaisten alakerta oli kovassa paineessa. Topan puolustus piti silti maalinsa puhtaana. Topan punaisissa paidoissa pelasivat (vas.) Ville Myllylä, maalivahti Jukka Saari, Joonas Pietikäinen, Tuomas Kallioinen, Jukka-Pekka Jyrämö, Roope Saranen.