Kolme paria vihittiin Akaan hääyössä

Akaan seurakunta järjesti viime perjantaina 15.5.15 hääyötapahtuman, jossa avioliittoon vihittiin kolme akaalaista paria. Vihkimiset järjestettiin perjantai-iltana Akaan ja Kylmäkosken kirkoissa. Akaan kirkossa vihkipappina toimi kappalainen Riina Saastamoinen ja Kylmäkoskella kirkkoherra Ali Kulhia. Akaan kirkossa vihityt osallistuivat myös seurakunnan tarjoamille kakkukahveille.

Akaan seurakunta järjesti hääyön nyt neljännen kerran. Edelliset tapahtumat ovat olleet vuosina 2011, 2012 ja 2013.

– Hääyö tarjoaa mahdollisuuden järjestää pienehköt häät juhlallisesti kirkossa, kappalainen Riina Saastamoinen toteaa.

Saastamoisen mukaan hääyöperinnettä kannattaa jatkaa ja samalla tehostaa tapahtuman markkinointia pareille.

Viime vuonna Akaan seurakunta suunnitteli myös aamukastetilaisuutta, johon olisi voinut tuoda pienen tai isomman lapsen kastettavaksi. Tapahtuma jäi kuitenkin toteutumatta osanottajien puutteen vuoksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?