Toijalan Pallo nousi ahdingosta voittoon

Liki koko pelin altavastaajana ollut Toijalan Pallo -49 nousi lopulta voittoon viime lauantaina. Joukkue kohtasi jalkapallon Tampereen piirin nelosdivisioonan ottelussa Peli-Pojat-70:n Tampereelta. Toijalan Keskusurheilukentällä ei ollut katsojia satapäin, mutta paikalla olleet näkivät kotijoukkueen 1–0 (0–0 ) -voiton.

Peli pyöri avausjaksolla pitkälti Toijalan Pallon kenttäpuoliskolla. PP-70 jauhoi lyhytsyöttöpeliään antamatta kotijoukkueelle kovinkaan monta hyökkäysmahdollisuutta. Topan alakerta kesti paineen maalivahti Jukka Saaren hoidellessa torjuntahommat hienosti. Käsikirjoitus ei muuttunut paljoakaan toisella pelijaksolla. Peli-Poikien hallinta ei sentään noussut aivan avausjakson tasolle, ja lopulta myös vieraiden maalivahti Sami Vahala sai hyvinkin torjuntahommia.

Ottelu ratkesi hienolla osumalla. 84:nnellä minuutilla oli kotijoukkueen kulmapotku, jonka antoi Ville Ojala. Korkeimmalle pelaajaryppäästä nousi Joonas Pietikäinen puskien pelivälineen verkkoon.

Näin Toijalan Pallon voittoputki nousi kolmeen. Ikävä uutinen pelistä oli, että Mikko Tromstedtiltä murtui solisluu. Toipumiseen menee varmasti viikkoja.

Sarja jatkuu jo keskiviikkona 20. toukokuuta. Toijalan Pallon vieraaksi saapuu kaksi sijaa ylempänä ja pisteen edellä oleva Tervakosken Palo. Peli Toijalan Keskusurheilukentällä alkaa kello 19.

Viikko-ohjelma on tiivis, sillä lauantaina 23. toukokuuta kello 13 alkaa Tampereen Pyynikillä ottelu TamU-K:ta vastaan.

Toijlaan Pallo -49:n Peli-Poikien ottelun palkintoraadissa työnjako oli, että vieraiden parhaan pelaajan valitsi ikämiespelaaja Petri Saariniemi ja Toijalan Pallon junioripäällikkö Niko Sulin vastasi kotimiehistön ykköspelaajan nimeämisestä. Valitut: T: J. Saari, P: Markus Säde. Tähdet raati valitsi yhdessä: 3 J. Saari. 2 Ville Myllylä. 1 Miikka Innala.

Peli-Veikkojen vire ailahtelee

Toijalan Pallon kakkosjoukkue Peli-Veikot ei pysty peliotettaan vielä täysin vakauttamaan. Tason heilahtelusta kertoo 0–5-tappio Tampereen Palloilijoille 13. toukokuuta. Viitosdivisioonan lohkossa 1. pelaava Peli-Veikot hakee seuraavaksi pisteitä 22. toukokuuta kello 19 Viialan urheilukentällä, jossa pelataan ottelu Lammin Vetoa vastaan.

Kuutosdivisioonan lohkossa 1 akaalainen FC Mietokastike kärsi kauden ensimmäisen tappion. Hämeenlinnan Härmän kakkosjoukkue oli maalein 3–0 parempi.

                                                                                            Jukka Koskinen