Riimi tuo runoesityksensä kahvilaan

Lausuntapiiri Riimin Pirjo Fredriksson (vas.), Anne Kauppila, Mari Pääsky, Rauno Möttönen, Merja Piippo ja Kristiina Sihvonen sekä Merja Vaittinen (edessä) ja Jaana Laakso vierailevat Akaassa.
Lausuntapiiri Riimin Pirjo Fredriksson (vas.), Anne Kauppila, Mari Pääsky, Rauno Möttönen, Merja Piippo ja Kristiina Sihvonen sekä Merja Vaittinen (edessä) ja Jaana Laakso vierailevat Akaassa.

Lausuntapiiri Riimi vierailee uudella runoesityksellään Kotona tässä maisemassa Varmiolan kahvilan Kahvilateatterissa torstaina 23.4. kello 18 alkaen.

Kahdeksan kokenutta lausujaa Valkeakoski-opiston lausuntapiiristä ovat luoneet ohjaajansa Minna Kankaan kanssa reilun puolen tunnin mittaisen esityksen mielirunoistaan. Kuin sattumalta runot muodostivat draamallisen kokonaisuuden, jonka teemana näkyy urbanisoituminen, maalta kaupunkiin. Ajallisesti liikutaan 50–80-luvuilla. Tunnelmat vievät hellän haikeista hetkistä ratkiriemukkaisiin ja viiltävän rehellisiin, oivaltaviin kuviin.

Esityksessä kuullaan runoja muun muassa Aila Meriluodolta, Lauri Viidalta, EevaLiisa Mannerilta, Arvo Turtiaiselta, Eeva Kilveltä ja Helena Anhavalta. Lavalla lausuvat Anne Kauppila, Kristiina Sihvonen, Mari Pääsky, Jaana Laakso, Merja Vaittinen, Merja Piippo, Pirjo Fredriksson ja Rauno Möttönen.