Moottorimiesten talvi on ohi

Kuva: Aimo Latikainen

Toni Lähteenmäki ajoi Jalasjärven jääradalla SM-hopealle. Jäärataa parhaimmillaan A-finaalin toisessa kurvissa. Kuva: Aimo Latikainen

Akaan Moottorimiehet osallistui talven aikana muutamiin talvikisoihin. SM-mitalin seuralle varmisti Toni Lähteenmäki jääradalla, jossa sarja jäi yhden osakilpailun mittaiseksi huonojen jäiden vuoksi. Lähteenmäki ajoi SM-hopealle 8.2. Jalasjärvellä. Hampaankoloonkin jäi vielä, kun kilpailu päätettiin kierrosta liian aikaisin.

Rallipuolella menestystä niitti Akaan Moottorimiesten F-luokkaa ajava Jarkko Lankinen 24.1. Mäntsälässä, jossa hän oli A-junioreiden kolmas.

Hämeen-ralli 7.2. alkoi Lankisella erittäin vahvasti, mutta lopussa tekniset murheet ja pieni hetkellinen horisontaalinen häiriö pakottivat keskeyttämään. Kartturina toimi myös seuraa edustava Jukka Maja.

Toinen seuran rallikaksikko kilpaili Historic-sarjassa. Suurta ja väkivahvaa Fiat 850 coupea kuljetti Arttu Karttunen 31.1. Savonlinnassa ja 13.–14.2. Mäntässä. Molemmista kilpailuista muistoksi jäivät ylivoimaiset luokkavoitot ja sarjakärkipaikka kesää odottamaan. Repsikan paikalla seurana oli Ville Mikkola.

Seura osallistui myös lajissaan ensimmäiseen virtuaalijokkisliigakilpailuun, joka ajettiin 28.–29.3. Ähtärissä. Mukana oli 19 joukkuetta omine laitteistoineen. Akaan Moottorimiehet oli ensimmäinen finaalista pudonnut joukkue pienten taktisten virheiden johdosta. Lopullinen sijoitus oli seitsemäs. Joukkueessa ajoivat Jukka Maja, Ilkka Nieminen, Juha Rantala, Arttu Karttunen, Riku Jokitie ja Toni Lähteenmäki.