Baakesilla huima voittoprosentti

Akaalaisella Bakels Birdlandilla on sellainen voittoprosentti, että vertaa saa hakea. Tänä vuonna kilpailuja on takana kahdeksan ja niistä voittoja kuusi. Koko uralla 31 kisasta on kertynyt 18 ykköstilaa.

Viimeisin voitto Tallipaakari Oy:n omistamalle viisivuotiaalle oriille tuli perjantaina Porista, jossa hevosen valmentaja Harri Koivunen ajoi suojattinsa ykköseksi kilometriajalla 15,9a. Ari Kelan Aarni’s Fire jäi kymmenyksen.

Forssan lauantairavien alkajaisiksi kilpailtiin kylmäveristen 2 140 metrin ryhmäajo, jossa akaalainen Jouni ja Juha Vaittisen ruuna Wauhdikas ehti neljänneksi ajalla 33,2a. Seitsemänvuotiasta ohjasti sen valmentaja Jouni Vaittinen. Voiton vei suomalaistuneen norjalaisen Kenneth Danielsenin valmentama Johael (32,2) Ari Moilasen ajamana.