Kirkkoherra Sari Lindström pitää lähtösaarnan Akaan kirkossa sunnuntaina

Sari Lindstöm palaa vielä Lempäälän kappalaisen paikalta Akaan kirkkoherraksi ennen kuin jää eläkkeelle.
Ympyrä sulkeutuu, kun Marian ilmestyspäivänä 2002 Akaan seurakunnan kirkkoherran virkaan asetettu Sari Lindström pitää lähtösaarnan Marian ilmestymispäivänä ensi sunnuntaina.

Kirkkoherra Sari Lindström pitää lähtösaarnan Akaan kirkossa ensi sunnuntaina, Marian ilmestyspäivänä 22. maaliskuuta. Kello 10 alkavassa messussa hän sekä saarnaa että toimii liturgina, avustavana pappina on Rauli Helenius.

Tekstinlukijoina messussa ovat Juha Vuorinen, Ellinoora Hakala ja Pirkko Nord. Ehtoollisavustajina toimivat Sinikka Ylimäki ja Juha Kosonen. Akaan, Kylmäkosken ja Viialan kirkkokuorot sekä Akaan Nuorisokuoro laulavat, johtajina Juha Salmesvuori, Marja Karhu ja Heikki AliLöytty. Saara Lintunen soittaa kannelta.

Messun jälkeen on tarjolla soppalounas Akaan seurakuntasalissa kirkkoa vastapäätä. Mahdolliset puheenvuorot pyydetään ilmoittamaan perjantaihin 20.3. mennessä 040 7257415 tai 040 8395937.

Sari Lindström asetettiin virkaan vuonna 2002 myös Marian ilmestyspäivänä eli hän ehti olla Akaan seurakunnan kirkkoherrana 12 vuotta. Hän jää eläkkeelle 1.4.2015. Uudeksi kirkkoherraksi valittiin vaalissa teologian tohtori Ali Kulhia.