Bakels Birdlandille viides voitto

Harri Koivunen ja Bakels Birdland on mainio kaksikko. Vermosta tuli keskiviikkoiltana oriin seitsemästoista voitto. Kuva: Rauli Ala-Karvia.
Harri Koivunen ja Bakels Birdland on mainio kaksikko. Vermosta tuli keskiviikkoiltana oriin seitsemästoista voitto. Kuva: Rauli Ala-Karvia.

Akaalaisen viisivuotiaan oriin Bakels Birdlandin menoa keskiviikkona 4.3. Vermon kaviouralla oli ilo katsella. Vaikka rapa roiskui, Tallipaakari Oy:n omistama ravuri paineli tasaista kovaa valmentajansa Harri Koivusen ajamana. Kisa oli vuoden kuudes, voitto viides.

Valjakko otti ylivoimavoiton ajalla 15,7a ja kuittasi omistajan tilille 2 200 euroa. Koivunen oli yhtä hymyä kisan jälkeen, sillä peli veti. Vain talliportin luona piti varoa, sillä ori vilkuili oikealle siihen malliin, että joko mentäisiin pois.

Numeroiden valossa musta ori on tehnyt komeaa jälkeä: 29 kilpailua ja 17 voittoa.  Hevosen omistaa Tallipaakari Oy. mutta sen omistusoikeudet on vuokrannut Akaan Viialassa lammastilaa pitävä Jarmo Latvanen.