Mika Setälä johtaa Akaan seudun kristillisdemokraatteja

Mika Setälä.

Mika Setälä.

Mika Setälä jatkaa Akaan seudun kristillisdemokraattien johdossa. Setälä on akaalainen valtuutettu ja koulutuslautakunnan puheenjohtaja.

KD:n Akaan seudun paikallisosastossa johtokunnan varapuheenjohtajana toimii Erkki Kivisara ja sihteerinä Aila Laaksonen. Johtokunnan varsinaisia jäseniä ovat Mia Saranen, Pentti Laamanen, Eija Tauren ja Elina Heino. Mika Setälä toimii samalla koko paikallisosaston puheenjohtajana. Paikallisosaston varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi valittiin Maija Tuura ja varatoiminnantarkastajaksi Raija Tasanen.

Pirkanmaan piirin kokousedustajia ovat Aila Laaksonen, Erkki Kivisara, Mia Saranen ja Elina Heino. Varsinaisiksi puoluekokousedustajina ovat Aila Laaksonen, Mia Saranen ja Eija Taurén. Suomen KD:n puoluekokous pidetään elokuussa Savonlinnassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?