Akaan kirkossa hääyö 15.5.15

Suunnitteletko avioitumista, mutta isojen häiden järjestäminen ei innosta? Akaan seurakunnassa järjestetään hääyö, jossa voi avioitua kirkossa läheisten läsnäollessa ilman paineita isoista juhlallisuuksista. Hääyö järjestetään Akaassa nyt neljättä kertaa.

Hääyön pareja vihitään Akaan kirkossa perjantaina 15.5.15 kello 18–23.30. Ilmoittautumisia ottaa vastaan kirkkoherranvirasto numerossa 040 3583 342. Ilmoittautuminen päättyy 29.4.2015.

Vihkimistä edeltää avioliiton esteiden tutkinta, joka toimitetaan joko kirkkoherranvirastossa tai maistraatissa hyvissä ajoin ennen vihkimistä, kuitenkin viimeistään kahdeksaa päivää aiemmin. Lisätietoja saa molemmista edellä mainituista.

Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on, että molemmat kuuluvat evankelis-luterilaiseen kirkkoon tai että toinen on kirkon jäsen ja toinen kuuluu muuhun kristilliseen uskontokuntaan.

Pappi ottaa yhteyttä vihkipariin ja sopii parin kanssa muun muassa vihkiharjoitukset ja musiikin. Akaan seurakunta tarjoaa kakkukahvit hääyönä vihittäville pareille ja heidän läheisilleen (enintään 10 henkilöä). Papilta saa lisätietoa myös tästä.