Gepardi varmisti sarjapaikkansa

Tampereen piirin futsalin II-divisioonassa liigajoukkue Leijona Futsalin kakkosjoukkue KylVe Gepardi varmisti sarjapaikkansa. Perjantaina 20. helmikuuta Toijalan Monitoimihallilla, Gepardi löi Kangasalan Voiton selvästi 8–3 (3–0).

Gepardi oli heti alkuun kevyillä käpälillä liikkeellä, kun ajassa 2.22 joukkue johti jo 2–0. Pallo oli kolmannen kerran maalissa pelikellon näyttäessä aikaa 15.50.

Avausjakson kaikista kolmesta maalista vastasi Gepardin kookas Jonas Thomas. Jo pitkään varmaksi putoajaksi tuomittu Voitto oli avausjakson askeleen tai kaksi jäljessä.

Toki vieraat näyttivät toisen jakson alussa pääsevän jotenkin peliin mukaan kahden kavennusmaalin ansiosta. Kirivaihe kesti kuitenkin vain kolmasosan jakson peliajasta. Viimeistään Jonas Thomasin neljäs maali tilanteessa 6–3 lamautti vieraat lopullisesti. Voittajien terävintä osastoa edustivat myöskin Juha Hevonoja sekä Joonas Saariniemi. Gepardin pistemiehet: J. Thomas 4+0. J. Hevonoja 1+1, J. Saariniemi, 1+1. Riku-Ville Koskinen 1+0. Joonas Pietikäinen 1+0. Sampsa Laakso 0+2. Toni Niskala 0+2.

Viikonloppuna varmistui myös kakkosdivisioonan voittajajoukkue, joka on Ilves FS/2 Tampereelta.

Naisten lopputurnaus sunnuntaina

Tampereen piirin futsalin naisten II-divisioonassa pelaava Toijalan Pallo-49 naisjoukkue on varmistanut paikkansa sarjan lopputurnaukseen. Tasapainoisen kauden pelanneet naiset lähtevät runkosarjan kakkospaikalta tavoittelemaan kirkkainta mitalia. Lopputurnaus pelataan sunnuntaina 1. maaliskuuta Ylöjärven liikuntahallissa.