Seet Saarinen johtaa VR:n eläkeläisiä

VR:n eläkeläisten Toijalan osaston puheenjohtajana jatkaa Seet Saarinen. Varapuheenjohtaja on Antti Haapakoski, rahastonhoitaja Heikki Pelonen ja sihteeri Arja Raiski.

Hallituksen muut jäsenet ovat Matti Pakala, Irma Luoma, Eila Elijoki ja Ritva Lehtinen.

Yhdistyksen sihteerin Arja Raiskin mukaan osaston jäsenmäärä ei ole suuri, mutta toiminta on vireää. Yhdistyksen tehtävänä on luoda edellytyksiä yhdessäoloon.

Kerho kokoontuu kerran kuussa Toijalan Sampolassa, jossa vierailevat luennoitsijat eri aloilta kertovat eläkeläisille tärkeistä ja ajankohtaisista asioista. Osaston jäsenet osallistuvat runsaslukuisesti myös monitoimihallilla järjestettäviin kuntosali- ja voimisteluryhmiin.

VR:n eläkeläisten lauluryhmä käy laulattamassa kerran kuussa vanhuksia Torkonkartanossa, Arwolassa ja Seniorituvalla. Perinne jatkuu jo kahdeksatta vuotta. Lauluryhmään kuuluvat Kerttu Koskela, Irma Luoma, Taru Nieminen, Eila Elijoki, MarjaLeena Korpilaakso, Ritva Lehtinen ja Arja Raiski.

VR:n eläkeläiset ja Toijalan Eläkkeensaajat tekevät yhteistyötä käymällä vuosittain yhteisillä teatteriretkillä sekä kesäretkellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?