Antti Virtanen hiihtosuunnisti voittoon

Tarpian Suunnan Antti Virtanen voitti Joutsenon Kullervon Rieskarasteilla H45-sarjassa sekä lauantaina 14.2. pidennetyn keskimatkan että sunnuntain 15.2. keskimatkan.

Lauantaina rata oli 9,2 kilometriä, ja Virtanen voitti Luumäen Rastin Vesa Tielisen vain yhdeksällä sekunnilla. Rasteja 16, ja Virtanen johti kisaa kakkosrastilta alkaen, menetti johdon rastilla 10, mutta kiri taas seuraavalla rastilla johtoon.

Sunnuntain 7,5 kilometrin radalla Antti Virtanen voitti Vesa Tielisen lähes kahdella minuutilla. Yhteistuloksissa Virtanen voitti Tielisen hiukan yli kahdella minuutilla. Kolmanneksi tullut Samuli Toivanen jäi lähes viisi ja puoli minuuttia.

Ensi viikonlopun SM-keskimatkan hiihtosuunnistuskisoihin Valkeakosken Korkeakankaalla on Tarpian Suunnasta ilmoittautunut kuusi kilpailijaa. Antti Virtanen kilpailee H45-sarjassa, Vesa Ijäs, Jari Maunuksela ja Olli Savikko H50-sarjassa, Arvo Mikkonen H80-sarjassa sekä Sari Oksa D50-sarjassa.

Pirkkalan Hiihtäjiä edustava akaalainen Antti-Jussi Oksa kilpailee SM-keskimatkan H16-sarjassa, jonka nuorimpien osanottajien täytyy täyttää tänä vuonna 14 vuotta.