Kätevä ja liikuntasali saadaan käyttöön ensi viikolla

 

Kätevän lattiat on purettava ja uusittava. Kaupungin vt. kiinteistöpäällikkö Juha Jalonen arvioi, että työhön menee puolisentoista kuukautta.

Syksyllä tyhjennetty Kätevä saadaan käyttöön maanantaina 26. tammikuuta.

Arvo Ylpön koulun Kätevä-rakennus Toijalassa saadaan käyttöön maanantaina 26. tammikuuta. Puurakennuksen sisäilmaongelmien todettiin syksyllä johtuvan alapohjan mikrobivaurioista, ja opetus siirrettiin väistötiloihin. Loppusyksyn ja talven aikana rakennukseen on asennettu sekä alapohjaa kuivaavaa että alipaineistavaa laitteistoa, joka on jo käytössä.

Kun Arvo Ylpön koulun opetusryhmä 1–2c pääsee palaamaan Kätevään, siirtyvät kaksi Pappilan koulun ryhmää heidän tilalleen Nuorten toimintakeskukseen Akaan kaupungintalon naapuriin. Pappilan ryhmät ovat olleet kevätlukukauden alusta sisäilmaremonttievakossa Arvo Ylpön koulun liikuntasalissa, joten tiistaina myös liikuntasali saadaan päivisin Arvo Ylpön koulun ja iltaisin harrastajaryhmien käyttöön.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?