Wauhdikas oli nimensä veroinen

Jouni Vaittinen ohjasti valmentamansa Wauhdikkaan Lahdessa toiseksi ruunan uudella ennätyksellä.
Jouni Vaittinen ohjasti valmentamansa Wauhdikkaan Lahdessa toiseksi ruunan uudella ennätyksellä.

Suomenhevosruuna Wauhdikas juoksi kovempaa kuin koskaan Lahdessa viime torstaina. Akaalainen Jouni ja Juha Vaittisen omistama seitsemänvuotias paransi ennätystään yhdellä kymmenyksellä ja otti 2 140 metrin tasoitusajossa toisen sijan kilometriajalla 31,4. Ohjaksissa oli ruunaa valmentava Jouni Vaittinen.

Akaalainen Timo Leivo ajoi Porissa sunnuntaina yhden illan komeimmista loppukireistä. Leivon Don Maurizio oli vielä enne viimeistä kaarretta sijoilla ynnä muut, mutta maalisuoran auetessa yhdeksänvuotias ori pani hanat auki ja oli hilkulla voittaa koko lähdön. Maalikameran kuvasta näkyi, että Don Maurizio oli toinen voittajan Bluehill’s Eaglen kanssa samalla ajalla 16,2a.