Kolareita Akaan teillä

Akaan teillä on viikon aikana sattunut useita kolareita. Akaalaismies suistui liukkaalla tiellä ojaan Jokiniementien ja Hämeentien risteyksessä Toijalassa uudenvuodenpäivän iltana. Auton keula vaurioitui ulosajossa.

Moottoritiellä ohittamaan lähtenyt tamperelaismies menetti sohjoisella tiellä Akaan kohdalla autonsa hallinnan. Ohittaja osui ohitettavaan autoon, joka törmäyksen voimasta ajautui päin tien reunassa olevaa kaidetta. Kolarista selvittiin ilman henkilövahinkoja.

Urjalalaismies suistui autolla päin liikenteenjakajaa Ruusutarhankadun ja Hämeentien risteyksessä Viialassa sunnuntaiaamupäivällä 4.1. Törmäys katkaisi liikennemerkit jakajan molemmista päistä.

Poliisi pysäytti Kurisjärventiellä perjantaiaamupäivällä 2.1. henkilöautoa kuljettaneen lempääläläismiehen, joka puhalsi alkometriin 1,37 promillen lukemat. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Akaalaisnainen törmäsi peuraan Hämeentiellä Tyrisevän risteyksestä noin 300 metriä Tarttilan suuntaan iltakuuden jälkeen sunnuntaina 4.1. Tietä oli ylittänyt kaikkiaan kolme peuraa. Törmäyksessä mukana ollut eläin jatkoi matkaansa. Autosta rikkoutui ajovalon lasi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?