Viialan Eläkeläisiltä postia eduskuntaan

Viialan Eläkeläiset valitsi uuden johtokunnan ensi vuodelle.
Viialan Eläkeläiset valitsi uuden johtokunnan ensi vuodelle.

Viialan Eläkeläiset ry:n syyskokous päätti lähettää kaikille eduskuntaryhmille vetoomuksen, että suunnitellusta eläkkeiden indeksileikkauksesta luovuttaisiin. Kokous päätti myös kampanjoida Viialan terveysaseman jatkamisen puolesta.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Kari Sulander, samoin varapuheenjohtajana Timo Heino, joka toimii myös matkavastaavana. Johtokuntaan valittiin Pirkko Sulander (sihteeri), Pekka Renfors (taloudenhoitaja), Tuomo Huhtala (tiedottaja/opintosihteeri sekä voima­ ja tasapainokerho), Raija Nurminen (jäsensihteeri / askarteluohjaaja), Sisko Hiltunen (askarteluohjaaja), Anja Mäkelä (tiistaikerho ja laulu), Allan Heino (pelit sekä voima­ ja tasapainokerho), Liisa Haapalehto, Terttu Laaksonen, Pentti Määttänen, Erkki Lahti ja Paula Toivola varsinaisiksi ja Kaarina Heino sekä Eeva Rantala (ulkomaiden matkavastaava) varajäseniksi.

Edustajiksi Pirkanmaan Aluejärjestön kevätkokoukseen valittiin puheenjohtajat Kari Sulander ja Timo Heino ja varalle Tuomo Huhtala ja Anja Mäkelä.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Pekka Taskila ja Heikki Hietala ja varalle Liisa Lehtimäki ja Raili Huhtala. Vanhustentalo Luhtirinteen kokousedustajiksi valittiin Heikki Hietala ja Pentti Määttänen.

Toimintasuunnitelmassa huomattavimmat tapahtumat ovat keväällä järjestettävä Viialan bocciaturnaus, kesällä Viialan Pyryn soittokunnan Pihasoitto, elokuussa Kesäpäivä-tapahtuma jossakin saunarannassa ja viimeksi joululaulajaiset Viialan Sampolassa. Harrastekerhot kokoontuvat Sampolassa viikoittain ja siellä järjestetään myös kahdet myyjäiset yhdessä Akaan Vasemmistoliiton kanssa. Voima­ ja tasapainokerho kokoontuu Viialan vanhainkodin seniorisalissa, jossa on ikääntyneelle ryhmälle ihan riittävät laitteet.

Tuomo Huhtala