Sotainvalidit juhlivat Parolannummella

46Sotainvalidit2
Vasemmalla onnittelemassa Länsi-Suomen sotilasläänin komentaja
prikaantikenraali Pekka Toveri. Vastaanottajat piirin puheenjohtaja Juha Vuorinen (toinen vas.), 2. varapuheenjohtaja Erkki Ylöstalo, 1. varapuheenjohtaja Heikki Karisto ja piirin naisjaoston puheenjohtaja Irja Hirstiö.

Sotainvalidien Veljesliiton Kanta-Hämeen piiri ry vietti 70-vuotisjuhlaa 31.10. Parolannummen sotilaskodissa. Paikalle oli saapunut runsaasti sotainvalideja ja heidän puolisoitaan sekä maanpuolustusväkeä.

Juhlan tervehdyssanat lausui akaalainen piirin puheenjohtaja Juha Vuorinen. Tilaisuuden musiikista vastasi Kaartin soittokunta. Soittokunta säesti myös Erkki Alasen johtaman Hämeenlinnan Mieskuoron Senioreiden esittämät laulut. Juhlapuhujana oli Sotainvalidien Veljesliiton puheenjohtaja Juha Saari.

Tervehdyksen juhlaan toivat Puolustusvoimien prikaatikenraali Pekka Toveri, Hämeenlinnan kaupungin, kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Lulu Ranne, Hattulan kunnanjohtaja Heidi Rämö ja Hämeenlinnan kirkkoherra Timo Kalaja.

Kotiinviemisenä jaettiin uunituore Heille kallis ol` maa -historiikki, joka kertoo Sotainvalidien Veljesliiton Kanta-Hämeen piiri ry:n 70-vuotisesta historiasta.

Jaakko Virtanen