A-Volley vierastappioon Kouvolassa

Miesten 2-sarjan 5-lohkon kärkijoukkueet kohtasivat Kouvolan Kuntotalolla lauantaina alkuillasta. Nuorella kokoonpanolla pelannut A-Volley sai kokeneemmalta KoLe-57:lta oppia, miten erien loput käännetään voitoiksi. Kouvola vei pelin 3–0 (25–21, 25–10, 28–26).

A-Volleyn pelkästään A-ikäisistä koostunut seitsikko aloitti pelin rohkeasti murtaen hyvällä syötöllä kouvolalaisten vastaanoton ja hyökkäyspelin. Ensimmäinen erä oli loppuhetkille asti vieraiden hallinnassa, mutta isäntien kokemus oli valttia erän ratkaisuhetkillä. Toiseen erään nuoren joukkueen peli sekosi täysin ja peli oli virheitä täynnä.

Kolmanteen erään joukkue kokosi itsensä ja haastoi isännät kolmella eräpallollaan erävoitosta, mutta kokeneempi kotijoukkue käänsi erän itselleen. A-Volleyn onnistujia olivat tasaisesti pelanneet passari Miika Seppänen ja yleispelaaja Arttu Heinonen.

 

Matti Heinonen