Palokunta pelasti lehmän joesta

Palokuntaa tarvittiin sunnuntaina iltapäivällä pelastamaan Tarpianjoen rantamutaan juuttunutta lehmää. Eläintä pelastettiin uudella 9-tiellä olevan sillan lähellä Kylmäkoskella. Pelastusoperaatioon osallistui kymmenkunta pelastajaa Toijalasta sekä Kurisjärven ja Kylmäkosken VPK:sta. Kylmäkosken VPK saapui paikalle palokunnan kolmepaikkaisella veneellä, joka lähti liikkeelle Tipurin rannasta. Myös talonväki osallistui pelastustöihin soutuveneellä.

Lehmän pelastamista hankaloitti upottava kaislikko, jonka takia pelastajat eivät päässeet eläimen luo veneellä eikä jalan. Lopulta köysi saatiin veneestä eläimen kaulaan ja väsynyt eläin vedettyä kuivalle maalle.

Lehmää pelastettiin Tarpianjoesta lähellä uuden ysitien siltaa.

Lehmää pelastettiin Tarpianjoesta lähellä uuden ysitien siltaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?