Metsäkirkko Arajärvellä sunnuntaina

Metsäkirkossa vaelletaan alkuhartauden jälkeen Arajärven luontopolulla. Viime syksynä metsäkirkkotilaisuuteen osallistui 24 ihmistä. Kuva: Ali Kulhia.
Metsäkirkossa vaelletaan alkuhartauden jälkeen Arajärven luontopolulla. Viime syksynä metsäkirkkotilaisuuteen osallistui 24 ihmistä. Kuva: Ali Kulhia.

Viialassa järjestetään sunnuntaina 21. syyskuuta metsäkirkko. Alkuhartaus pidetään Arajärven luontopolun pohjoispäässä, minkä jälkeen ohjelmassa on vaellus luontopolulla. Vaelluksen lisäksi tarjolla on luontoaiheista ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille.  Ohjelmasta vastaavat Akaan seurakunnan kappalainen Ali Kulhia ja Heikki Ali-Löytty ystävineen. Tilaisuuden järjestää Akaan seurakunnan yhteiskunnallinen työ. Metsäkirkossa on tarjolla myös makkaraa, kahvia ja mehua.

Bussikyyti Arajärvelle lähtee Akaan kirkolta kello 11.30 ja Viialan kirkolta kello 11.40. Myös Kylmäkosken kirkolta pääsee pyydettäessä mukaan kello 11.10. Paluukyyti lähtee kello 13.30 Pirttimäentien päästä. Ilmoittaudu kyytiin Ali Kulhialle numeroon 040 739 8390.