Peli-Veikot kohensi asemiaan

Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot on oppinut voittamaan oikeita pelejä. Tampereen piirin viitosdivisioonan ykköslohkon ottelussa keskiviikkona tamperelainen Miau-miehet oli juuri voitettavaa tasoa. Toijalan keskusurheilukentällä nähtiin kahdeksan maalia Peli-Veikkojen voittaessa 7–1 (5–1). Raskastekoisempi vierasjoukkue joutui heti kotijoukkueen myllyyn.

Avausminuutilla peli 1–0, varttitunnin kohdalla lukemat olivat jo 3–0. Vauhti ei suinkaan mustapaidoilla siihen laantunut. Tauolle mentiin 5–1 lukemissa. Kesyjä olivat Miau-miesten maalintekoyritykset toisellakin jaksolla. Peli-Veikot kaunistelivat lukemia niin, että lopputulos oli valmis jo 20 minuuttia ennen päätösvihellystä. Peli-Veikot nykäisi nyt eron putoamisviivaan viiteen pisteeseen. Jäljellä on vielä neljä peliä.