Kiltti voitti Akaan shakkiturnauksen

Lahden Shakkia edustava Jyrki Kiltti voitti tänä vuonna Akaan Shakin järjestämän nopean shakin  turnauksen tuloksella 6/7. Tamperelainen mestaripelaaja on ottanut osaa tähän turnaukseen useasti hyvällä menestyksellä. Toiseksi sijoittui Helsingin Shakkiklubia edustava Vesa-Pekka Heinola tuloksella 51⁄2/7 ja kolmannen sijan jakoivat Salon Shakkikerhon fidemestari Jari Järvenpää, I-

HSK:n Tuomo Pasanen ja TammerShakin Joonas Nordman tuloksella 5/7. Turnaus pelattiin jo kahdeksannen kerran.

Parhaana seniorina palkittiin AkaaS:n Veikko Rantanen ja parhaina junioreina Vantaan Jere

Turnausvoittaja Jyrki Kiltti pöydän takana vasemmalla ja kolmatta sijaa jakanut Jani Järvenpää oikealla. Kuva: Ari Saliniemi.
Turnausvoittaja Jyrki Kiltti pöydän takana vasemmalla ja kolmatta sijaa jakanut Jani Järvenpää oikealla. Kuva: Ari Saliniemi.

Lindholm ja Turun Arvo Valkama. Akaan Shakin muista pelaajista Jukka Sandelin ja Harri Mikkonen sijoittuivat keskijoukkoon.

Shakinopetusta nuorille

Akaan Shakki järjestää opetusta shakista asiasta kiinnostuneille nuorille torstaisin klo 17.30–18.30 alkaen to 11. syyskuuta. Lähdemme tarvittaessa aivan alkeista liikkeelle ja huomioimme vasta-alkajien ja muiden pelaajien tarpeet yksilöllisesti. Koulutus tapahtuu pelipaikallamme Toijalassa Taitotalo Laaksolassa osoite Ryödintie 2. Lisätietoja Ossilta 044 318 6511.

Ossi Kuparinen