Mäyrä sai auton hinauskuntoon

Moottoritiellä Akaan kohdalla sattui maanantaina aamuyöllä ennen kahta harvinainen mäyräkolari. Yliajon aiheuttama kolahdus oli sen verran kova, että ulkomaalaisen kuljettajan auto jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Mäyrä kuoli kolarissa.

Poliisipartio pysäytti Keskuskadulla Viialassa sunnuntaina aamuneljän aikaan akaalaisen kuljettajan, jonka matka jatkui puhalluskokeesta tarkkuusalkometriin. Tuloksen perusteella miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettaja määrättiin heti ajokieltoon.

Pirkkalalainen kuljettaja poistui toijalalaiselta huoltoasemalta maksamatta lauantaina iltapäivällä. Mies oli tankannut bensiiniä yli 80 euron arvosta. Lisäksi tekijällä ei ole ajo-oikeutta.

Tamperelainen mies yritti saada Akaan apteekista Toijalasta väärennetyllä reseptillä huumausaineeksi luokiteltavia lääkeaineita keskiviikkona 13. elokuuta iltapäivällä. Miestä epäillään huumausainerikoksesta ja väärennyksestä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?