Peli-Veikot laukoi viisi maalia

 

Miika Innala vastasi perjantain pelissä Peli-Veikkojen kahdesta maalista. Kuva: Mikko Peltoniemi.

Miika Innala vastasi perjantain pelissä Peli-Veikkojen kahdesta maalista. Kuva: Mikko Peltoniemi.

Toijalan Pallo -49:n kakkosjoukkue Peli-Veikot pelasi neljännen ottelun peräkkäin ilman tappiota jalkapallon Tampereen piirin viitosdivisioonassa. Viime perjantaina Viialan Haihunkosken Wembleyllä Jukola Jaguars sai kunnon kylvetyksen 5–0 (2–0) -lukemin.

Voittoja kakkosjoukkueelta on kaivattu, ja joukkue vastasikin huutoon komeasti. Jesse Isohuhta otti maalintekovastuun avausjaksolla, kaksi osumaa. Miikka Innala oli toisen pelijakson tehomies kahdella maalillaan. Yhden viimeisteli Juha Malinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?