Kondiksen kondis riitti jatkopaikkaan

Kondiksen porukkaa edustivat tällä kertaa Saija Löflund, Jari Hokkanen, Otto Wähä-Verkkomäki, Janne Jokinen, Tuomas Löflund ja Pekka Löflund. Maassa makoilee maalivahti Matti Lahti. Kuvasta puuttuu Kari Luoma.
Kondiksen porukkaa edustivat tällä kertaa Saija Löflund, Jari Hokkanen, Otto Wähä-Verkkomäki, Janne Jokinen, Tuomas Löflund ja Pekka Löflund. Maassa makoilee maalivahti Matti Lahti. Kuvasta puuttuu Kari Luoma.

Akaalainen kuntourheilutiimi Kondis osallistui kymmenettä kertaa suosählyn SM-kisoihin. Kisat pelattiin keskisuomalaisessa korpimaisemassa Joutsan kuntaan kuuluvan Leivonmäen Peurasuolla. Mukana oli 27 joukkuetta ympäri Suomen.

Kondiksen joukkueessa pelasivat Saija Löflund, Janne Jokinen, Jari Hokkanen, Pekka Löflund, Tuomas Löflund, Otto Wähä-Verkkomäki, Kari Luoma ja Matti Lahti. Peliaika oli 2 kertaa 15 minuuttia, ja kentällä sai olla kolme pelaajaa plus maalivahti.

Ensimmäisessä ottelussa vastustaja Himi pääsi tuurilla 2–2-tasapeliin. Kondis oli niskan päälä koko ottelun, minkä todistivat Saijan kaksi ylärimalaukausta.

Toisen ottelun vastustaja Savon Mafia oli jo toista luokkaa. He takoivat Kondiksen reppuun seitsemän osumaa. Tämä Kataisen kulmilla asuva porukka oli viime vuoden Suomen mestari ja kuulemma juossut suolla aamusta iltaan.

Kolmannesta pelistä Tapiaa vastaan tuli 2–1-voitto, joka toi jatkopaikan. Neljännessä pelissä Tuusulan SWAM sai niukan 2–1-voiton ja pudotti Kondiksen kotimatkalle.

Kondiksen luotsi Saija Löflund on vetänyt porukkaa vuodesta 2002, ja lajeina ovat olleet sähly ja kuntonyrkkeily. Suosählyn SM-kisoissa Kondiksen huoltajina toimivat Rami ja Kari. Autokuski Heikin tehtävänä oli tarkkailla tulevia vastustajia.

Raimo Sinkkonen