Hilda ja Hulda loistoiskussa

Timo Leivon ravuritammat voittivat kilpailunsa kesäkuun lopulla Porissa, ja sama toistui lauantaina 12. heinäkuuta Kaustisen T75-raveissa. Kylmäkoskelaisen omat kuusivuotiaat kasvatit Hillbilly Hilda ja Huldaksi kotioloissa kutsuttu Jaqueline Mon Ami painelivat Leivon ohjastuksessa kumpikin maaliin kiistattomina ykkösinä.

Timo Leivo on voittanut Jaqueline Mon Amilla 16 kilpailua. Viimeisin voitto tuli lauantaina Kaustisella.
Timo Leivo on voittanut Jaqueline Mon Amilla 16 kilpailua. Viimeisin voitto tuli lauantaina Kaustisella.

Hillbilly Hilda ravasi 2 100 metrin tasoitusajossa kuuden tonnin arvoisen ykköspalkinnon Suomessa syntyneiden tammojen uudella SE-tuloksella 13,3.

Jaqueline Mon Ami kuittasi Pronssidivisioonan finaalista 8 000 euron ykköspalkinnon ajalla 13,5a. Ykkössija nosti tamman ansiot yli 50 000 euron.

Jos on Leivon voittoprosentti valmentajana ja ohjastajana komea, sitä on myös hänen tammojensa. Hillbilly Hilda on voittanut 14 kisastaan seitsemän ja ”Hulda” 28 koitoksestaan 16.

Seinäjoella viime viikon torstaina akaalaisen R.P. Teamin omistama ja Perttu Pohjolan valmentama Pristiina teki täyden matkan ryhmäajossa ennätyksensä 25,6 ja sijoittui Oiva Käsnänen ohjissaan neljänneksi avoimessa kylmäverilähdössä.

Sunnuntaina Forssassa kylmäkoskelainen Jouni ja Juha Vaittisen ruuna Wiineri jatkoi menestyskulkuaan ravaamalla nyt 2 140 metrin tasoitusajossa Jouni Vaittisen kuskaamana toiseksi ajalla 29,0.