Sääksmäki Soi taas

Sääksmäki Soi! -musiikkipäivät järjestetään 2.–6. heinäkuuta jo kymmenennen kerran. Tapahtuman taiteellisena johtajana on alusta asti toiminut nykyisin kansainvälistä uraa tekevä kapellimestari Jukka Iisakkila. Tänä vuonna tapahtuma laajenee Sääksmäeltä myös Valkeakoskelle. Mukana on kansainvälisiä tähtisolisteja ja kotimaassa ansioituneita muusikkoja: sopraano Angelika Klas, baritoni Markus Nieminen, viulutaiteilija Christina Åstrand ja Per Salo, klarinetisti Olli Leppäniemi, huilisti Sami Junnonen, viulisti Mirka Malmi, muusikko Antti Kleemola, Kansallisoopperan konserttimestari viulisti Jukka Merjanen ja Helsingin kaupungin orkesterin soolosellisti Tuomas Ylinen. Korkeatasoiset klassisen musiikin konsertit soivat Sääksmäen kirkossa, Voipaalan taidekeskuksessa, Visavuoressa sekä Hotelli Waltikassa Valkeakoskella.