Leivolla täydellinen reissu Poriin

Timo Leivon ravimatka lauantaina 28. kesäkuuta Poriin oli tuloksellisesti täysosuma. Mukana oli kaksi hevosta, ja molemmat lähtivät kotimatkalle 4 000 euron ykköspalkinnon voittaneina.

Kyllä kelpasi Timo Leivon kiittää hevosiaan, sillä molemmat juoksivat Porissa voitot.
Kyllä kelpasi Timo Leivon kiittää hevosiaan, sillä molemmat juoksivat Porissa voitot.

Jaqueline Mon Ami tuli maalisuoran tuulispäänä ja voitti oman lähtönsä ajalla 13,7a. Porin ykkönen oli kuusivuotiaan tamman viidestoista. Kisoja on takana 27, joten voittoprosentti on uljaasti yli 50.

Timo Leivon Hillbilly Hilda oli mukana tasoitusajona juostussa tammalähdössä, jossa sen starttipaikka oli joukon perällä 20 metrin takamatkalta. Leivo ajoi Hillbilly Hildan voittajaksi ajalla 13,9, mikä tarkoittaa 2,2 sekunnin parannusta volttilähtöennätykseen ja on kolme kymmenystä kovempi kuin tamman autolähtöennätys.

Porin erinomaiseen kuntoon laitetulla kaviouralla ennätystään kaunisti myös kylmäkoskelainen Jouni ja Juha Vaittisen omistama Wiineri. Ruuna meni Jouni Vaittisen ajamana 2 100 metrin tasoitusajon kolmanneksi ennätyksellään 28,4.