Tilanne on edelleen viime vuotta huonompi

Työttömien määrä väheni Pirkanmaalla

Työttömien työnhakijoiden määrä laski Pirkanmaalla vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana merkittävästi. Ely-keskuksen mukaan suunta on lupaava ja toivottava taloustilanteen ollessa nykyisen kaltainen.

Työttömiä on silti enemmän kuin lähivuosina. Toukokuussa 2014 työttömiä työnhakijoita oli koko Pirkanmaalla 12,1 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Myös Etelä-Pirkanmaalla työttömiä on enemmän kuin vuosi sitten. Akaassa työttömien määrä oli vuodessa kasvanut 15 prosenttia. Työttömänä oli toukokuussa 1 016 henkilöä eli 12,4 prosenttia akaalaisesta työväestä. Myös Valkeakoskella työttömiä oli 12,4 prosenttia ja Urjalassa 13,7 prosenttia. Valkeakoskella työttömien määrä lisääntyi viime vuoden toukokuusta 12 ja Urjalassa 4 prosenttia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?